Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul PNL de Constanța, Septimiu Bourceanu, realizator de podcast. Cine a fost primul invitat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Feb, 2022 14:24 2062 Marime text
Senatorul PNL de Constanța și lider al Organizației Municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu a intrat în rândul realizatorilor de podcast-uri. Primul invitat la "Podcastul lui Septimiu" a fost artistul Tudor Gheorghe care timp de mai bine de o oră a stat la discuții pe mai multe teme cu senatorul PNL.
 

„Un nume cu o rezonanță internațională, Tudor Gheorghe vine la podcast cu o mulțime de povești care traversează timpul și se întind pe mai bine de trei decenii. Vă invit să vedeți și să ascultați un om cu o experiență de viață uriașă. Vizionare plăcută!“ – este mesajul cu care își întâmpină publicul senatorul PNL Septimiu Bourceanu.

  

„Viața noastră se derulează cu o viteză uimitoare. "Nu am timp" este ceea ce auzim tot mai des în jurul nostru. Eu cred că dacă vă faceți timp să ascultați poveștile lui Tudor Gheorghe nu o să regretați. Artistul este primul meu invitat la "Podcastul lui Septimiu" și credeți-mă că poveștile sale, pofta de viață și talentul său binecunoscut vă vor captiva așa cum s-a întâmplat și cu mine“ – precizează senatorul Septimiu Bourceanu în prezentarea podcast-ului pe Facebook.



Sursa foto+video: Youtube/Septimiu Bourceanu Podcast cu Septimiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii