Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință de Guvern Ministerele, rugate să finalizeze până săptămâna viitoare reglementarea măsurilor din programul „Sprijin pentru România"

ro

16 Jun, 2022 13:25 1058 Marime text
Ședință la Guvernul României, foto: facebook/ Guvernul României

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a solicitat ministerelor, joi, 16 iunie, să finalizeze până săptămâna viitoare reglementarea măsurilor din programul „Sprijin pentru România", precizând că „aşa au fost asumate în coaliţia de guvernare". Totodată, în cadrul ședinței de Guvern, el a spus că aceste măsuri trebuie să producă efecte începând cu data de 1 iulie.
 

„Este important să continuăm pachetul nostru de măsuri "Sprijin pentru România". Doresc doar să subliniez că ne apropiem de finalul lunii, pachetul de măsuri vizează implementarea tuturor, începând cu data de 1 iulie", a afirmat Nicolae Ciucă.


Premierul a declarat că aceste măsuri trebuie finalizate până săptămâna viitoare.
 

„Ca atare, vă rog, fiecare minister care nu a finalizat reglementarea măsurilor, aşa cum au fost ele asumate în coaliţia de guvernare, să fie finalizate până săptămâna viitoare, astfel încât ele să poată să producă efecte începând cu data de 1 iulie", a adăugat premierul. 


 

video: Facebook/ Guvernul României

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii