Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință AGOA la SC TUȘNAD SA. Ce decizii au luat acționarii societății

ro

25 Apr, 2022 14:59 1401 Marime text


A avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor S.C. TUŞNAD S.A, în cadrul căreia acționarii au luat mai multe decizii.

Astfel, s-au aprobat situaţiile financiare anuale individuale, respectiv bilanţul contabil, contul de profit şi pierdere, situaţia modificărilor capitalului propriu, situaţia fluxurilor de trezorerie, date informative, situaţia activelor imobilizate şi notele explicative ale situaţiilor financiare anuale, întocmite pentru exerciţiul financiar din anul 2020, pe baza rapoartelor prezentate de Consiliul de Administraţie şi de Auditorul financiar.

S-a aprobat descărcarea de gestiune a administratorilor societăţii pentru activitatea desfăşurată în exerciţiul financiar din anul 2020 și s-a aprobat politica de remunerare a TUŞNAD S.A.

S-a luat act de situaţia îndeplinirii criteriilor de performanţă pentru anul 2020. Nu s-a aprobat acordarea de remuneraţii variabile cuvenite Consiliului de Administraţie şi directorului în baza contractelor de administrare şi mandat.

S-au aprobat criteriile şi obiectivele de performanţă pentru anul 2021 și s-a stabilit remuneraţia Consiliului de Administraţie conform celor consemnate în procesul-verbal al şedinţei. S-a aprobat forma actualizată a contractelor de administrare, respectiv de mandat. Popa Cristina a fost desemnată să semneze din partea societăţii contractul de administrare aprobat.

S-a prelungit mandatul auditorului financiar ROMAR CO AUDIT S.R.L., reprezentat prin Cazazian Maria-Rafaela cu 1 an, respectiv pentru perioada 29.04.2021 - 28.04.2022.

Se împuterniceşte consiliul de administraţie pentru negocierea contractului în limita ofertei depuse.

PRECIZĂRI:
          
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

SC Romar-Co Audit SRL ar putea deveni auditor financiar statutar al Oil Terminal SA 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii