Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:47 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediile SPIT Constanţa, pe ordinea de zi Uzun, convocată la o nouă şedinţă a Comisiei pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement (document)

ro

14 Dec, 2016 00:00 2219 Marime text
După ce, la mijlocul lunii noiembrie, directorul SPIT Constanţa, Virginia Uzun, nu s-a prezentat la şedinţa Comisiei pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement din cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, pentru a discuta situaţia sediilor SPIT Constanţa, iată că membrii comisei mai fac o încercare. Astfel, joi, la ora 10.00, directorul SPIT Constanţa a fost invitat la şedinţa Comisiei pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement. Informaţia ne-a fost comunicată de consilierul local şi secretarul Comisiei 3, Victor Constantin.
 
Reamintim că, pe data de 17 noiembrie, Virginia Uzun fusese convocată de către Comisia 3 să se prezinte pentru a discuta situaţia sediilor. Însă, în ziua şedinţei, aceasta nu s-a prezentat, invocând o problemă personală. În procesul-verbal al şedinţei Comisiei nr. 3 din luna noiembrie se precizează următoarele: „Privind Adresa nr. 156785/14.11.2016 transmisă de comisie către SPITVBL Constanţa, în atenţia doamnei director executiv Virginia Uzun, pentru a discuta situaţia imobilelor pe care serviciul le administrează, se precizează faptul că doamna Uzun se află în concediu medical, fiind prezentă în şedinţă doamna Roberta Tiţă, inspector SPITVBL, pentru a face această precizare. Se va emite o adresă către SPITVBL Constanţa pentru a comunica situaţia sediilor, contractele de închiriere şi anexele la acestea, corespondenţa şi documentele justificative care au stat la baza închirierii spaţiului amplasat în bulevardul Tomis 112. Pentru proxima şedinţă a comisiei, va fi înaintată o adresă către directorul executiv pentru a se prezenta personal la şedinţă, având în vedere că nu a mandatat o persoană să reprezinte informaţiile cerute de comisie“.
 
Precizăm că din Comisia 3 - Comisia pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement - fac parte: Cătălin-Florin Papuc, preşedinte, Victor Constantin, secretar, Cristina Andreea VăsiiAdriana Teodora Câmpeanu, Aurelian Marius Marin, Ioan Solomon, Teodor Patrichi.

Un nou sediu al SPIT Constanţa, pe bulevardul Tomis nr. 112 

De altfel, în luna noiembrie, SPIT Constanţa a anunţat că deschide un nou sediu, pe bulevardul Tomis nr. 112. Aşa cum prezenta cotidianul ZIUA de Constanţa, imobilul în care se mută SPIT Constanţa a fost ridicat pe un fost teren al RAEDPP-ului, teren vândut, în 2014, lui Marius Tărcatu. La acel moment, am contactat-o pe Virginia Uzun, directorul SPIT Constanţa, pentru a afla mai multe detalii despre noul sediu. Aceasta ne-a comunicat că imobilul a fost închiriat, iar numele proprietarului este confidenţial. „Vom plăti o chirie de 9 euro pe metrul pătrat. În total, suprafaţa închiriată este de 2.000 mp. Aceasta este cea mai mică chirie pe care o plătim pentru spaţiile închiriate. Cât priveşte numele proprietarului imobilului, acesta este confidenţial. Noi am publicat de două ori anunţuri, în vederea închirierii unui spaţiu“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Virginia Uzun. Potrivit directorului SPIT Constanţa, imobilul a fost închiriat pentru o perioadă de „patru sau cinci ani“.

Povestea imobilului de pe bulevardul Tomis 112

În ediţia din 5 mai 2015, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Pe un fost teren al RAEDPP-ului vândut lui Marius Tărcatu. Imobilul ridicat de Eden SRL pe Tomis va suferi noi recompartimentări“. În articolul respectiv, relatam că societatea Eden SRL continuă construcţia imobilului cu trei etaje pe bulevardul Tomis nr. 112. În februarie 2010, Iani Beciu a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţie pentru construire imobil S+P+4/5E - spaţii comerciale, birouri şi locuinţe, pe bulevardul Tomis 112, iar în anul 2015, pe data de 8 mai, societatea Eden SRL a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 771 pentru „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 299/26.02.2010 şi nr. 543/29.04.2014 - Construire imobil S+P+4/5E, spaţii comerciale, birouri şi locuinţe, repoziţionare scară şi lift, recompartimentări interioare şi modificări faţade“.

Citeşte şi:

Uzun s-a îmbolnăvit Comisia pentru servicii publice, comerţ, turism şi agrement a CLM Constanţa îi cere socoteală şefei SPIT în privinţa sediilor

Pentru 18.000 de euro pe lună Cum a ajuns SPIT Constanța chiriaş la Eden SRL în clădirea ridicată pe terenul vândut de RAEDPP (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii