Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de stat Raed Arafat recomandă românilor să se limiteze la turismul intern

ro

09 Jun, 2020 08:23 1436 Marime text
  • Raed Arafat consideră necesară prelungirea stării de alertă şi nu recomandă turismul extern.
 
Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, afirmă că în vara aceasta românii ar trebui să se limiteze la turismul intern, pentru a se feri de pericole, pentru a sprijini turismul intern şi pentru a evita situaţia în care ar putea fi nevoiţi să stea în izolare la întoarcerea în ţară, scrie România TV.

"Mesajul meu este să se concentreze pe turismul intern. Este nevoie să sprijinim turismul intern, pentru că a suferit. Turismul intern este soluția pentru oricine nu vrea să se complice. Dacă apare ceva, este foarte ușor să-ți rezolvi problema. În vara aceasta cel mai recomandat este turismul intern", a declarat Arafat la TVR.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că nu se poate vorbi despre o relaxare totală a măsurilor de prevenire a infecţiilor cu coronavirus, având în vedere că nu există încă o scădere constantă a numărului de cazuri noi. "Dacă lăsăm totul şi spunem că totul se întoarce la normalitatea de înaintea virusului, eu cred că aici comitem o greşeală majoră pe care s-ar putea să o plătim foarte serios", consideră el.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii