Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei secretari de stat au demisionat

ro

06 Nov, 2019 07:51 1945 Marime text
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Rodica Nassar a anunţat, marţi, că a demisionat din funcţie.

„Cu bune, cu rele, cu reușite, dar și cu neîmpliniri, cu momente de bucurie, dar și cu foarte mult stres, astăzi am încheiat un alt capitol din viața mea!Un gest de corectitudine politica însoțit de mulțumiri fata de toți colegii mei care au avut încredere in mine și m-au susținut in ocuparea unei funcții de mare responsabilitate publica, înseamnă demisia mea începând cu data de 6 noiembrie 2019! Felicitari tuturor colegilor care au făcut parte din Guvernul PSD condus de Prim-ministrul Viorica Dancila și multe realizări in continuare!Viitorul ne aparține!Veti vedea”, a scris Rodica Nassar pe contul său de Facebook.

De asemenea, ea a atașat și o poză doveditoare cu textul:

„Subsemnata Rodica Nassar, numită în funcția de Secretar de Stat la Ministerul Sănătății, prin decizia Prim-Ministrului României nr. 601/30.08.2017, rog să-mi aprobați eliberarea din funcție începând cu data de 06.11.2019”.

De asemenea, pe lângă Rodica Nassar, și Daniela Pescaru și Gabriela Ciot au demisionat din funcția de secretar de stat de la Ministerul Finanțelor, respectiv Afaceri Europene din MAE.
 
Daniela Pescaru era specialist în finanțe și lucra în ministerul de resort din 1991. Din 2014 a ocupat funcția de secretar de stat. Daniela Pescaru este cunoscută ca fiind unul dintre profesioniștii din minister.

„La data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Daniela Pescaru se eliberează, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice”, se arată în decizia semnată de Viorica Dăncilă şi publicată în Monitorul Oficial.

Gabriela Ciot, secretar de stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerul Afacerilor Externe, a anunțat că a demisionat din funcție, urmând să se întoarcă la Facultatea de Studii Europene a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, acolo unde este cadru didactic.
 
„Am luat decizia de a demisiona din funcția de secretar de stat pentru afaceri europene. Am fost onorată să lucrez pentru România și pentru români pe perioada exercitării mandatului de Președinție a Consiliului Uniunii Europene, în calitate de Reprezentant Special al Guvernului pentru relația cu Parlamentul European și al Președinției Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării”, a anunțat Gabriela Ciot pe contul său de socializare Facebook.

Sursă foto: Guvernul României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii