Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretar de stat în Ministerul Muncii Inspectorii de muncă au verificat 576 de stații peco și au aplicat amenzi de 383.300 lei

ro

12 Mar, 2022 17:16 1326 Marime text
Secretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, foto: FacebookSecretarul de stat în Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Cristian Vasilcoiu, a precizat printr-un mesaj pe propria sa pagină de Facebook că au fost verificate sute de stații peco și au fost aplicate amenzi de sute de mii de lei până în prezent. 

„Inspectorii de muncă au verificat, până în prezent, 576 de stații peco, cu un număr total de 9.931 de angajați și au acordat 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 383.300 lei. Au fost descoperite și două cazuri de muncă la negru, doi angajați care nu aveau contracte de muncă!“ - se arată în postarea secretraului de stat. 


Reamintim că prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant după majorările de prețuri din ultimele zile. 

„Nu există motive reale pentru creşteri accelerate de preţuri in România. Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant. Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă", declara purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, după cozile din benzinăriile din România. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii