Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reia parțial prgramul de vizite la Spitalul Județean Constanța (VIDEO)

ro

03 May, 2022 13:36 1594 Marime text


Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța anunță revenirea parțială la programul de vizită, începând cu data de 2 mai 2022. 

Astfel, având în vedere că în cadrul unității medicale sunt în continuare pacienți infectați cu SARS-CoV-2, pentru a fi limitată transmiterea virusului, accesul vizitatorilor este permis zilnic, între orele 14.00 și 16.00.

Vizitatorii sunt rugați să respecte în continuare o serie de măsuri de protecție în cotextul pandemiei de COVID-19 - masca și echipamentul de protecție rămân obligatorii în incinta spitalului.  
 

„După mai bine doi ani de restricţii a fost reluat parţial programul de vizite în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Constanţa. Astfel, accesul aparţinătorilor este permis zilnic între orele 14 şi 16.

Îi rugăm cu insistenţă să respecte o serie de regule, un set de măsuri menit să protejeze atât pacienţii, cât şi personalul, dar şi aparţinătorii. În primul rând, masca este obligatoriu în incinta spitalului.

Echipamentul de protecţie este la fel obligatoriu, este pus la dispoziţie gratuit de către conducerea spitalului şi se regăseşte la intrarea în fiecare secţie”, a declarat Crina Kibedi


În timpul stării de alertă, nu a fost permis accesul aparţinătorilor în unităţi sanitare.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii