Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se întrerupe furnizarea energiei electrice în patru localități din județul Constanța. Lista zonelor afectate

ro

23 Jan, 2024 07:22 3165 Marime text
Foto: PexelsRețele Electrice Dobrogea (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Dobrogea) a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții, transmite Rețele Electrice Dobrogea. 


Marţi, 23 Ianuarie 2024
  • Oraşul Ovidiu, cu strãzile: Egretei; Rândunicii; Lãstunului; Pãunului; Vulturului; Pajistei; Cireşului; Fulgerului; Zefirului; Delfinului; Frunzelor; Zorilor; Poiana; Coralilor; Peninsulei; Lacului; Nuferilor; Midiei; Nationala şi Poştei - întrerupere parƫialã.09:00 - 17:00
  • Sediu RAJDP Dumbraveni – întrerupere totalã.09:00 - 17:00
  • Municipiul Mangalia, cu strãzile: Mihail Sebastian, Ionel Teodoreanu, respectiv Cartier Moara Mangalia – întrerupere totalã.09:00 - 17:00
  • Localitatea Topraisar, cu SC Moris SRL – întrerupere totalã.09:00 - 17:00
Citește și: 

Rețele Electrice DobrogeaLocalitățile din județul Constanța unde se întrerupe curentul electric în perioada următoare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii