Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:20 11 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se extinde un drum în Port Constanța Sud!

ro

15 May, 2023 15:05 1132 Marime text

 
 
  • Potrivit APM, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: extindere cu o bandă drum dala de coronament dig de sud și organizare de șantier propus a fi amplasat în județul Constanța, mun. Constanța, incinta Port, incinta Port Constanța Sud, Digul de Sud.
 
Potrivit APM, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.
 
Titularul proiectului este CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, cu adresa în județul Constanța, mun. Constanța, incinta Port Constanța Sud, Digul de Sud.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, iar vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Comentariile/observaţiile/propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
  
Data afişării anunţului pe site-ul APM Constanța este 09.05.2023.

Foto cu rol ilustrativ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
APM Constanța a decis actualizarea etapei de încadrare pentru proiectul privind modernizarea și reabilitarea drumurilor din Ghindărești
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii