Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:54 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se desființează punctul de lucru Centrul Zonal de Marfă Constanța Acţionarii societăţii SNTFM CFR Marfă SA, convocaţi în AGEA

ro

10 Sep, 2021 18:58 1011 Marime text
  • În data de 20 Aprilie 2021, a fost luată Hotărârea numărul 11 din cadrul Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă SA. 
Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor SNTFM CFR Marfă a luat la data de 20 Aprilie 2021, următoarea hotărâre:
 
Articol unic- Reprezentantul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii în Adunarea Generală a Acționarilor Societății Naționale de Transport Feroviar CFR Marfă SA, în temeiul prevederilor art. 113 litera d) din legea societăților nr. 31/1990, republicată cu modificările și completările ulterioare ale art. 13 ali. (6)  litera c) din actul constitutiv al Societății Naționale de Transporturi Feroviar de Marfă CFR Marfă SA, și potrivit notei societății nr. JRU 2. 3./105/ 14.04.2021 aprobă:
 
a) desființarea punctelor de lucru:
-Centrul zonal de marfă Brașov
-Centrul zonal de marfă București
-Centrul zonal de marfă Cluj
-Centrul zonal de marfă Constanța
-Centrul zonal de marfă Craiova
-Centrul zonal de marfă Galați
-Centrul zonal de marfă Iași
-Centrul zonal de marfă Timișoara și
-Centrul de întreținere și reparații vagoane Palas/ secția IRV Palas
 
b) mandatarea directorului general al SNTFM CFR Marfă SA, pentru ca personal sau prin delegare de competențe către orice altă persoană din cadrul CFR Marfă,  să îndeplinească formalitățile și procedurile legale în vederea efectuării înregistrărilor menționate mai sus în fața tuturor autorităților


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii