Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deblochează Programul ”Casa verde fotovoltaice”. Ce trebuie să facă solicitanții

ro

22 Jan, 2024 20:09 955 Marime text
foto: Facebook.com
Aplicaţia Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică - Casa Verde Fotovoltaice se va debloca marţi, la ora 10:00.

Iată anunțul lui Mircea Fechet:

Vești bune: începând de mâine, programul Casa Verde Fotovoltaice, ediția 2023, va fi deblocat!

Mă bucur să îi anunț pe toți beneficiarii înscriși în ediția de anul trecut a programului Casa Verde Fotovoltaice, că aplicația se va debloca începând de mâine, ora 10:00.

Din acel moment, toți solicitanții care nu au selectat un instalator până la data suspendării Programului, au la dispoziție un termen de maximum 90 zile pentru selectarea unui instalator validat, prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziție de AFM.

Asta înseamnă că, în cel mai scurt timp, 90.000 de gospodării din România vor beneficia de o factură mai mică pentru curentul electric, producând, în același timp, energie curată, fără emisii și poluare.

Dacă adăugăm cei aproximativ 100.000 de potențiali beneficiari din ediția din 2024 a programului, când avem un buget record de 2 miliarde lei, dar și alte programe de finanțare de la nivelul Guvernului, putem spune că, într-adevăr, 2024 va fi anul prosumatorilor în România.



 Citește și: 

Mircea Fechet, anunț de ultim moment despre noul Cod Silvic
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii