Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută un nou membru în Consiliul de Administrație la Portul Constanța

ro

11 Nov, 2020 00:00 1485 Marime text
 
  • Pe 23 noiembrie are loc ședința ordinară a Consiliului de Administrație a Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA
  • Ordinea de zi a fost suplimentată cu un punct – alegerea unui nou membru în CA
 
A fost convocată ședința ordinară a Consiliului de Administrație a Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA, la data de 23 noiembrie 2020, de la ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor din Capitală.
 
De altfel, a fost completată ordinea de zi inițială. Se adaugă, astfel, pe ordinea de zi punctul 5. Aprobarea declanșării procedurii de selecție pe un post de membru în Consiliul de Administrație și stabilirea modalității prin care urmează să se deruleze procedura de selecție.
 
Președintele Consiliului de Administrație a CN APM aduce la cunoștință acționarilor că includerea pe ordinea de zi a pct. 5 a operat în baza prevederilor legale din Legea 31/1990.
 
Acționarii pot să își desemneze reprezentanții și prin mijloace electronice, iar în acest caz, procura și notificarea au încorporată, atașată sau logic asociată semnătura electronică. Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentant, prin corespondență sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei.
                                                                
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii