Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrutin cu patru dosare penale. Vocea unică despre incidentele primului tur al prezidenţialelor de la Constanţa

ro

12 Nov, 2019 00:00 1753 Marime text
Peste 30 de sesizări privind diverse nereguli în desfăşurarea scrutinului electoral au fost depuse sau redirecţionate la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, care a asigurat Vocea Unică la alegerile prezidenţiale. În patru dintre cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Conform IPJ, Poliţia municipiului Medgidia a fost sesizată că o persoană ar fi încercat să îşi fotografieze buletinul de vot în timp ce se afla în incinta cabinei de votare din secţia nr. 263. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violarea confidenţialităţii votului.
 
Dosare penale au mai fost întocmite pentru o femeie de 62 de ani, din municipiul Constanţa, pentru tentativă de vot multiplu, după ce a încercat să voteze pentru a doua oară, dar şi în cazul primarilor de la Dumbrăveni şi Ciobanu. 
 
Edilul de la Dumbrăveni, Stelian Clinciu, a fost fotografiat în timp ce dădea bani unui membru al secţiei de votare din satul Furnica, în timpul procesului electoral, în timp, ce primarul din Ciobanu, Tudorel Gurgu, a stat în faţa secţiilor de votare nr 390 şi 391 din cadrul Liceului Tehnologic din localitate, împreună cu mai mulţi bărbaţi şi  au oprit lumea care mergea să voteze. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de corupere a alegătorilor.
 
Citeşte şi: 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii