Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școlile vor primi bani pentru activitățile din Programul Național „Săptămâna verde” !

ro

04 Apr, 2024 14:51 507 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Ligia Deca




 
  • Astăzi a fost aprobată Hotărârea de Guvern prin care, de anul școlar viitor, școlile pot beneficia de sprijin financiar pentru activități organizate în cadrul acestui program.
 
Vor putea fi finanțate activități precum: excursii având ca tematică educația pentru mediu, amenajarea spațiului verde al școlii, acțiuni de ecologizare, sau achiziția de materiale didactice pentru organizarea de lecții demonstrative.
 

„Mă bucur că împreună cu Ministerul Mediului am găsit soluția prin care sprijinim școlile în organizarea acestor activități!
După ce Hotărârea de Guvern va fi publicată în Monitorul Oficial, Ministerul Educației va lansa în dezbatere publică Metodologia de implementare a activităților școlare locale din cadrul Programului „Săptămâna verde”, pentru anii 2024 și 2025. Aceasta va cuprinde detalii privind repartizarea sumei totale de 100 de milioane de lei pe județe, calendarul de implementare, rolul instituțiilor implicate și tipurile de activități și cheltuieli eligibile”, a spus ministrul Educației, Ligia Deca.

 
Citește și
Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți de la numeroase federații. Iată ce s-a discutat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii