Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Școala nr. 43 „Ferdinand” a obținut un document de la Primăria Constanța. Ce modificări vor fi făcute la unitatea școlară

ro

27 Sep, 2022 12:53 1250 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un Certificat de Urbanism pentru Școala nr. 43 Constanța pentru implementarea unui proiect.
 
Mai exact, prin Cu 2325 din data de 27 septembrie 2022, pe strada Unirii nr. 22, Constanța, unde are sediul școlara, se dorește schimbare destinație din cabinet medical în central termică, desființarea unui parapet fereastră pentru creare gol de ușă cu acces din exterior la centrala termică. Documentul are o valabilitate de 12 luni.
 
 Amintim că în martie 2022, Holiday D’Sign Consult SRL a câștigat contractul pentru elaborare documentație tehnico-economică (audit energetic, expertiza tehnică, avize și documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii) aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a Școlii Gimnaziale nr. 43 Constanța“. Valoarea totală a contractului este de 155.000 de lei, fără TVA, iar durata acestuia este de trei ani.

În 2020, Holiday D’Sign Consult SRL a mai obținut două astfel de contracte de la Primăria Constanța, pentru „Reabilitarea, modernizarea şi dotarea Liceului Tehnologic Dimitrie Leonida, Constanţa“ și „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Şcoala Gimnazială nr. 17 Ion Minulescu, Constanţa“. Adică, 241.470 de lei. Iar la sfârșitul anului 2021, pe cel pentru „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Traian, Constanța“. Alți 163.736 de lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Holiday D’Sign Consult SRL din Ploiești a încheiat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii