Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în societatea Farul SRL

ro

13 Aug, 2017 14:09 2006 Marime text
Hotărârea nr. 1/2017 a asociaților societății Farul SRL, Adrian Bîlbă (născut la Victoria, în județul Brașov, și domiciliat în Constanța) și Anca Nicoleta Bîlbă (născută la Rădăuți, în județul Suceava, dar domiciliată în Constanța), prevede următoarele:

Articolul 1

Cesiunea unui număr de opt părți sociale deținute de asociatul (cedent) Adrian Bîlbă, în cadrul societății, cu mențiunea că fiecare parte socială este în valoare de 10 lei, în valoare totală de 80 lei din capitalul social subscris și vărsat de 200 de lei, către Anca Nicoleta Bîlbă, conform art. 202, alin. (1) din Legea 31/1990 (cesiune între asociați existenți).

Cedentul Adrian Bîlbă transmite, iar cesionarul Anca Nicoleta Bîlbă preia împreună cu activul și pasivul societății toate drepturile și obligațiile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute, cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte personae fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control.

Articolul 2

Astfel capitalul social, în valoare de 200 de lei și 20 de părți sociale a câte zece lei fiecare se împarte după cum urmează:

Adrian Bîlbă – 110 lei – 11 părți sociale
Anca Nicoleta Bîlbă – 90 lei – 9 părți sociale.

Participarea la capitalul social este următoarea: Adrian Bîlbă – 55% și Anca Nicoleta Bîlbă – 45%.

Participarea la beneficii și la pierderi este de 51% pentru Adrian Bîlbă și 49% pentru Anca Nicoleta Bîlbă.

Se revocă mandatul de administrator al Ancăi Nicoleta Bîlbă.

Mandatul de administrator al SC Farul SRL va fi preluat de Ioana Daria Bîlbă (cu domiciliul în Constanța, fiica lui Adrian și a Ancăi Nicoleta), va avea puteri depline și va fi pe perioadă nelimitată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii