Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în firma Botnarciuc Media

ro

20 Feb, 2021 00:00 1604 Marime text
  • Mihail Costin Botnarciuc, în calitate de asociat al firmei, a decis, totodată, și extinderea obiectului de activitate cu „Spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană“.
  • În companie au fost cooptați Armand Felix Ionescu și Ștefan Costin Mitrenga, în urma cesionării acțiunilor de către Mihail Costin Botnarciuc.
  • În 2019, numărul salariaților și cifra de afaceri netă au fost 0, iar pierderea netă înregistrată a fost de 1.300 de lei.
Compania Botnarciuc Media SRL-D și-a schimbat denumirea și forma juridică, în prezent, numindu-se Botnarciuc Media SRL.
 
Hotărârea de schimbare a numelui și a formei juridice a fost luată în luna decembrie 2020 de acționariatul firmei și a fost recent publicată în Monitorul Oficial.
 
Astfel, se arată în documentul citat că Mihail Costin Botnarciuc, în calitate de asociat al firmei, a decis, totodată, și extinderea obiectului de activitate cu „Spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană“.
 
În continuare, se declară activitatea principală „Spălarea și curățarea (uscarea) articolelor textile și a produselor din blană (domeniul principal de activitate: 960 – Alte activități de serivicii)“. Totodată, fosta activitate principală a firmei, respectiv „Activități ale agențiilor de publicitate“ va trece în obiectul secundar de activitate al societății.
 
În companie au fost cooptați Armand Felix Ionescu și Ștefan Costin Mitrenga, în urma cesionării acțiunilor de către Mihail Costin Botnarciuc.
 
În urma cooptării celor doi noi asociați, acțiunile sunt împărțite astfel: pachetul majoritar, însumând 50%, este deținut de Mihail Costin Botnarciuc, Armand Felix Ionescu deține 40%, iar Ștefan Costin Mitrenga deține 10% din companie.
 
Totodată, Armand Felix Ionescu a fost numit și administrator al firmei, alături de Mihail Costin Botnarciuc.
 

Ce spune Registrul Comerțului

 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 19 februarie 2021, firma Botnarciuc Media a fost înființată în 2017 și are sediul social în Constanța, pe strada Bogdan Vodă, nr. 64.
 
Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, acțiunile fiind împărțite după cum am amintit anterior, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de „spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană“.
 
În anul 2017, cu 0 angajați, firma a înregistrat o pierdere netă de 4.245 de lei și a avut o cifră de afaceri netă de 3.535 de lei.
 
În 2018, numărul angajaților a rămas 0, pierderea netă a fost 792 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost 3.450 de lei.
 
În 2019, numărul salariaților și cifra de afaceri netă au fost 0, iar pierderea netă înregistrată a fost de 1.300 de lei.
 
Citește și:

Botnarciuc Media SRL-D, o nouă firmă de publicitate în Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii