Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:54 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în Galați! Un bărbat a dat buzna peste două vecine ale sale, provocând distrugeri și agresându-le fizic și verbal

ro

25 Oct, 2023 20:08 882 Marime text


Sursa foto: Facebook
 
  • La data de 23 octombrie 2023, la ora 21:55, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul S.N.U.A.U. 112, de o femeie, cu vârsta de 46 de ani, cu privire la faptul că la adresa sa de domiciliul, situată pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Galați, un vecin provoacă scandal și se manifestă agresiv verbal și fizic. 
 
 
Potrivit IPJ Galați, la data de 23 octombrie 2023, la ora 21:55, Secția 1 Poliție Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul S.N.U.A.U. 112, de o femeie, cu vârsta de 46 de ani, cu privire la faptul că la adresa sa de domiciliul, situată pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Galați, un vecin provoacă scandal și se manifestă agresiv verbal și fizic.
 

„Din verificările preliminare efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că la data menționată, cu puțin timp înainte de apelul telefonic la 112, un bărbat, cu vârsta de 29 de ani, ce domiciliază pe strada Mircea cel Bătrân, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns fără drept, prin forțarea porții de acces în curtea imobilului învecinat cu al său, unde, fără vreun motiv anume, ar fi amenințat-o cu moartea pe apelantă, dar și pe fiica acesteia, cu vârsta de 19 ani”, transmite sursa citată.

 
Totodată acesta le-a agresat și fizic, bruscându-le, trăgându-le de păr și rupându-le tricourile pe care le purtau, mai menționeează polițiștii gălățeni.
 
Întrucât și în momentul când a sosit echipajul de poliție la imobilul respectiv, bărbatul nu a înțeles să se oprească din manifestarea pe care o avea și nu s-a supus somațiilor, polițiștii au folosit forța și l-au imobilizat.
 
Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Elisabeta Doamna Galați cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Galați, unde a fost internat, precizează sursa.
 

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de amenințare, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu”, declară polițiștii.

 
 
În data de 24.10.2023, cercetările au fost continuate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați, iar după probatoriului administrat în cauza penală, față de bărbatul, de 29 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 25 octombrie 2023, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive, mai arată sursa.


Citește și
Controale și verificări în Constanța, ultimele 24 de ore. Ce au mai depistat polițiștii
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii