Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şase persoane, reţinute în cazul crimei din Piaţa Constituţiei

ro

05 Oct, 2019 09:41 1624 Marime text
În urma audierilor care au durat toată noaptea de vineri spre sâmbătă, în dosarul crimei din Piața Constituției din centrul Bucureștiului, au fost reținute şase persoane pentru infracțiunile de omor și instigare la omor, a transmis Poliţia Capitalei.

Anchetatorii au anunțat că au audiat un număr de aproximativ 60 de persoane în acest dosar, urmând ca audierile să continue și zilele următoare.

Potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, poliţiştii au fectuat 21 de percheziţii domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, verificările venind la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei.

În anumite intervale, Piața Constituției este supravegheată de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale. Aceste măsuri vin în urma unei încăierari de duminica trecută, din Piața Constituției, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii.

Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii