Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:07 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la 23 August, pe... 23 octombrie Primarul Mugur Mitrana este bun de cinste

ro

23 Oct, 2014 00:00 3514 Marime text
Prilej de sărbătoare în comuna 23 August, întrucât astăzi este ziua de naştere a primarului localităţii, Mugur Viorel Mitrana. Şeful autorităţii locale împlineşte 45 de ani. Mitrana este unul dintre primarii iubiţi de electorat, dovadă că a câştigat cel de-al patrulea mandat cu 91,29% dintre sufragii.

Înainte de a se orienta către administraţia publică locală, primarul comunei 23 August a fost angajat al INSAT Bucureşti, în perioada 1988 - 1990. Primarul a absolvit, în anul 2005, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Spiru Haret“, fiind de profesie jurist. Gospodarul-şef se poate mândri cu numeroase realizări şi proiecte destinate dezvoltării localităţii, de-a lungul mandatului său: extinderea şcolii din Dulceşti, amenajarea unui centru after school la Moșneni sau reabilitarea şi extinderea Şcolii cu clasele I - VIII din acelaşi sat sunt doar câteva dintre promisiunile pe care primarul le-a dus la îndeplinire.

Nu în ultimul rând, şeful autorităţii locale este promotorul unei iniţiative importante, prin care se are în vedere valorificarea turistică a zonei, prin realizarea unei noi staţiuni pe litoralul Mării Negre, Terra.
Mugur Mitrana nu s-a evidenţiat numai prin proiectele dezvoltate la nivelul comunităţii, ci şi pe plan politic, fiind unul dintre primarii emblematici ai judeţului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii