Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala Polivalentă din Tulcea, complet demolată. Ce spune președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu (GALERIE FOTO)

ro

20 Nov, 2021 13:10 4264 Marime text

  • Președintele Consiliului Județean a declarat că, având vedere apropierea iernii, va încerca să poarte discuții cu forurile decidente, astfel încât lucrările aferente noului obiectiv să fie demarate în forță.
Sala Polivalentă din municipiul Tulcea a fost complet demolată, amplasamentul urmând a fi predat săptămâna viitoare către Compania Națională de Investiții (CNI).

Potrivit celor declarate de președintele Consiliului Județean, Horia Teodorescu, CNI va da ordinul de începere a lucrărilor constructorului care a câștigat licitația, procedura fiind organizată de instituția în discuție, subordonată a Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Președintele Consiliului Județean a declarat că, având vedere apropierea iernii, va încerca să poarte discuții cu forurile decidente, astfel încât lucrările aferente noului obiectiv să fie demarate în forță.

Noua sală polivalentă din Municipiul Tulcea va avea o capacitate de 4.438 de locuri, un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal.


Suprafața de joc oficială va putea găzdui competiții la nivel local, național și internațional pentru multiple sporturi precum: handbal, baschet, box, tenis, gimnastică, arte marțiale, tenis de masă.

Motivația acestei lucrări o constituie încurajarea desfășurării competițiilor sportive în condiții de siguranță conform standardelor pentru utilizare multifuncţională și dezvoltarea sportului în județul nostru, prin organizarea de competiţii sportive sau manifestări cultural-artistice.

Durata de proiectare și execuție a lucrărilor este de 26 luni.

Sursa foto-text: Facebook/Consiliul Județean Tulcea 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii