Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:32 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au finalizat cadastrul şi intabularea Consiliul Judeţean organizează licitaţie pentru proiectul noului sediu al Serviciului de Medicină Legală Constanţa

ro

08 Jan, 2018 00:00 1622 Marime text
Sediul Serviciului de Medicină Legală Constanţa se va muta în curtea Spitalului de Boli Infecţioase, în clădirea în care a funcţionat Secţia de Endocrinologie a Spitalului Judeţean. Demersurile au fost iniţiate deja, s-a lucrat la cadastru, intabulare şi acum se întocmesc studiul de fezabilitate şi proiectul pentru viitorul sediu al Serviciului Clinic de Medicină Legală.

La începutul acestui an, Consiliul Judeţean Constanţa a demarat procedura de atribuire a lucrărilor pentru elaborarea proiectului tehnico-economic, faza Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii (DALI), la obiectivul „Amenajări interioare/exterioare, consolidare şi modernizare imobil D+P+1E pentru Serviciul Clinic de Medicină Legală Constanţa din strada Ştefan cel Mare nr. 133“.
 
Contractul cuprinde inclusiv analiza cost-beneficiu, studii geo, măsurători topografice, expertiză tehnică, audit energetic al clădirii, întocmire scenariu de securitate la incendiu, întocmire documentaţie pentru obţinerea avizului Sănătatea populaţiei la obiectivul menţionat, conform specificaţiilor tehnice din caietul de sarcini. Achiziţia este directă, conform prevederilor art. 17, alin. (1) şi (4) din HG nr. 395/2016, actualizată, iar sursa de finanţare este bugetul local.
 
Pot participa toţi operatorii economici interesaţi, indiferent dacă aceştia deţin sau nu cont în SEAP. Aceştia pot posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalog produse/servicii/lucrări. Autoritatea contractantă va achiziţiona serviciile de mai sus respectând prevederile art. 43 din HG 395/2016. Ofertantul desemnat câştigător va posta oferta în SEAP, în condiţiile în care deţine cont. În cazul în care ofertantul selectat nu va îndeplini condiţiile de participare sau refuză încheierea contractului, va fi selectat/contactat operatorul economic situat pe următorul loc, în baza criteriului de adjudecare.
 
Informaţii şi clarificări pot fi solicitate de la Serviciul Achiziţii, Analiză Piaţă, Urmărire Contracte, Consiliul Judeţean Constanţa.
Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut“.
 
După finalizarea lucrărilor, cel mai probabil până la sfârşitul anului, în curtea Spitalului de Boli Infecţioase va funcţiona întreg Serviciul de Medicină Legală, inclusiv cabinetele şi morga.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii