Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lăsat cu numeroase amenzi și sancțiuni ale polițiștilor locali, în Constanța. Iată motivele

ro

24 Feb, 2024 08:56 744 Marime text

Sursa foto: Facebook/ Primăria Constanța


 
  • Direcția Generală Poliția Locală Constanța desfășoară permanent acțiuni pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor de conviețuire socială, precum și pentru menținerea ordinii și siguranței publice în municipiul Constanța.
 

„Este esențial să respectăm regulile pentru a ne bucura de un oraș curat și civilizat, iar la acest lucru trebuie să contribuim toți”, transmite Primăria Constanța.

 
Potrivit sursei citate, în doar o zi, pe data de 21 februarie 2024, polițiștii locali au efectuat verificări în mai multe zone din municipiul Constanța, rezultând aplicarea a 183 de sancțiuni contravenționale.
 
Majoritatea sancțiunilor, respectiv 96, au fost aplicate pentru aruncarea de ambalaje, hârtii și resturi de țigări pe domeniul public.
 

„Este important să conștientizăm că la fel cum nu aruncăm gunoiul pe jos acasă, la fel ar trebui să procedăm și în spațiul public”, spune primăria.

 
De asemenea, au fost aplicate numeroase sancțiuni pentru depozitarea de bunuri pe domeniul public, răscolirea deșeurilor din containere special amenajate, comerțul ilicit, cerșetorie și consumul de alcool pe domeniul public. Au fost sancționate și persoanele care au ocupat spațiile verzi cu autovehiculele, inclusiv cele degradate.
 

„Dacă ne dorim să ne mândrim cu un oraș civilizat, vă rugăm să folosiți coșurile de gunoi și să nu încurajați cerșetoria, fiind atenți la cei care apelează la mila publicului.
Apreciem spiritul civic al cetățenilor și îi încurajăm să semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța sau la adresa de email: politia.locala@primaria-constanta.ro ”, încheie sursa menționată


 
 Citește și
O nouă trecere de pietoni va fi amenajată în municipiu, pentru a crește siguranța participanților la trafic (FOTO)

 
 

 
 

 
 

 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii