Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie CNSU Școlile nu se mai închid în funcție de rata de vaccinare a profesorilor. Care este noul criteriu (DOCUMENT)

ro

13 Jan, 2022 20:15 1902 Marime text
  • CNSU a adoptat Hotărârea numărul 3.
  • Se permite desfășurarea cursurilor cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar/conexe, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților COVID-19.



 
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de joi, 13 ianuarie 2022, Hotărârea numărul 3 pentru



- abilitarea Ministerului Educației și Ministerului Sănătății pentru modificarea Ordinului comun nr. 5.338/2.015/01.10.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 în sensul permiterii desfășurării cursurilor cu prezență fizică în unitățile de învățământ preuniversitar/conexe, în funcție de rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților COVID-19;






- scoaterea de la rezervele de stat a unsprezece construcții ușoare din elemente modulate, în vederea organizării unor puncte de triaj observațional/epidemiologic la unitățile spitalicești din județele Arad, Hunedoara, Teleorman și Timiș.





Sursa foto:Pexels
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii