Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a deschis al patrulea centru medical Unirea-Ava Medica la Constanta (galerie foto)

ro

23 May, 2009 02:15 6274 Marime text

ava_medical.jpgServicii de calitate, o echipă de medici profesionişti şi aparatură modernă. Pe scurt, acestea sunt aspectele care definesc cel de-al patrulea centru de diagnostic şi tratament care a fost inaugurat ieri. Unitatea medicală este situată într-o zonă centrală a municipiului, pe bulevardul Mamaia 16A-16B.

Centrul Unirea-Ava Medica se întinde pe o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi, care cuprinde 14 cabinete de specialitate şi un departament de imagistică. Clienţii unităţii medicale dispun de servicii de radiologie, mamografie, osteodensitometrie, ecografie 4D şi sistem cardio şi beneficiază de consultaţii în cabinete de ginecologie, dermatologie, chirurgie, neurologie, oftalmologie, psihiatrie şi pediatrie. „În acest centru medical am dorit, în principal, să diversificăm serviciile medicale oferite deja în cadrul celorlalte trei sedii pe care le deţinem, astfel încât am dezvoltat, în primul rând, departamentul de imagistică. Dorim să oferim servicii de calitate atât prin personalul înalt calificat care va lucra în acest sediu, cât şi prin aparatura modernă de ultimă generaţie pe care o avem în dotare", a declarat reprezentatul unităţii de pe bulevardul Mamaia, dr. Daniela David-Diculescu. Echipa centrului estimează că va avea circa 100 - 150 de pacienţi pe zi şi apreciază că numărul acestora va creşte simţitor, datorită profesionalismului şi a aparaturii ultramoderne cu care lucrează. Acest punct de vedere este susţinut şi de dr. Wargha Enayati, fondator al Centrului Medical Unirea. Prezent la inaugurare, el a declarat că speră ca experienţa de 15 ani, pe care o are în domeniul medical din Bucureşti, să le fie de ajutor partenerilor din Constanţa. Centre medicale Unirea-Ava Medica se găsesc pe strada Ţepeş Vodă nr. 24, strada Călugăreni nr. 13, strada Decebal nr. 49 şi, de ieri, pe bulevardul Mamaia 16A-16B.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Horia 23 May, 2009 13:05 "Centrul Unirea-Ava Medica se întinde pe o suprafaţă de circa 50 de metri pătraţi" poate 500 mp :)