Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a decis! Iată cine va administra Grup Servicii Petroliere SA pentru următorii patru ani

ro

14 Jul, 2022 00:00 10182 Marime text

 
  • Potrivit Confidas.ro, omul de afaceri Gabriel Valentin Comănescu figurează în aproape 30 de societăți comerciale.
 
Mihai Dumitru Bratu și Corina Gheorghiță rămân administratori ai Grup Servicii Petroliere SA! Decizia a fost luată de asociații companiei, respectiv: GSP Holding SA (cu sediul în Luxemburg), reprezentată de Gabriel-Valentin Comănescu, în calitate de administrator, Upetrom Group Management SRL, reprezentată tot de Gabriel-Valentin Comănescu, tot în calitate de administrator, RCI Grup de Consultanţă SRL, reprezentată de Vasilica Tudosescu, în calitate de administrator și Gabriel-Valentin Comănescu.
 
Mandatele celor doi (Mihai Dumitru Bratu și Corina Gheorghiță) au fost prelingite pentru o perioadă de 4 ani de la data de 14.03.2022 până la 14.03.2026.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2847 din data de 06 iulie 2022.
 
Sediul social în Port Constața, Dana 34
 
Potrivit Confidas.ro, platfomă consultată la data de 13 iulie 2022, SC Grup Servicii Petroliere SA a fost fondată în anul 2003, are sediul social în incinta Port Constața, Dana 34 și se ocupă de activităţi de servicii anexe extracţiei petrolului brut şi gazelor naturale.
 
 Pentru anul 2020, Grup Servicii Petroliere SA, cu 28 de salariați, a derulat afaceri în valoare de 15.235.091 lei și a înregistrat cheltuieli de 368.933.368 de lei. Asta în timp ce profitul net a fost de 94.294.181 lei.
 
Grup Servicii Petroliere SA îi are ca asociați pe: GSP Holding SA, cu sediul în Luxemburg, cu 79.61 %      din capitalul social, Upetrom Group Management SRL, cu 18.34 % din capital, Gabriel Valentin Comănescu, cu 1.01 % din capital, și RCI Grup de Consultanta SRL, cu 1.01 % din capital.  
 
Potrivit Confidas.ro, Bratu Mihai Dumitru mai administrează/reprezintă aproape alte 20 de societăți comerciale, printre care se află: Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Blue Wings SRL, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Grup Servicii Petroliere Management SRL, Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL ȘI Grup Servicii Petroliere Logistic SRL.
 
Contracte de achiziții publice
 
Mai departe, compania Grup Servicii Petroliere SA a încheiat, în 2013, două contracte de achiziții publice în valoare totală de 121.696.965 de lei, autoritatea contractantă fiind Exxonmobil Exploration And Production Romania Limited Nassau (Bahamas) Sucursala Bucuresti.
 
Primul contract a presupus servicii de prospecțiune geofizică cu vehicul subacvatic autonom în apă de mare adancime, pentru care s-a încasat suma de 77.368.590 lei, iar al doilea contract a constat, potrivit Confidas.ro, în „vase de aprovizionare pe mare“, pentru care s-a încasat 44.328.375 de lei.
 
Upetrom Group Management SRL, în pierdere
 
În continuare, Upetrom Group Management SRL  are sediul social în Voluntari, județ Ilfov, a fost fondată în anul 2000 și se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Firma este controlată de Comănescu Gabriel Valentin, cu 99.99 % din capitalul social.
 
Pentru anul 2021, cu un singur angajat, Upetrom Group Management SRL a avut o cifră de afaceri de 985.365 de lei, cheltuieli de 1.195.527 lei iar pierderea a fost de 239.993 de lei.
 
RCI Grup de Consultanță SRL - consultanţă pentru afaceri şi management.
 
RCI Grup de Consultanță SRL are sediul social în București, Sectorul 1, a fost fondată în anul 2005 și se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
RCI Grup de Consultanță SRL îi are ca asociați pe Tudosescu Vasilica, cu 88.7 %din capital, și pe Tudosescu Daniela, cu 11.3 % din capital, care mai este Cenzor la Macomb SA.
 
Fără niciun angajat, RCI Grup de Consultanță SRL a declarat pentru anul trecut o cifră de afaceri de 14.818 de lei, cheltuieli de 222.277 lei, în timp ce pierderea a fost de 194.720 de lei.
 
Valentin Comănescu figurează în aproape 30 de firme
 
În final mai precizăm că, potrivit Confidas.ro, omul de afaceri Gabriel Valentin Comănescu figurează în aproape 30 de societăți comerciale, respectiv:
 
Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL     
Euro Shipping Logistic SRL
GSP Power SRL
GSP Offshore SRL
Izvor Md Crîngu SRL
Tehnoconstruct Marine Operations SRL
Grup Servicii Petroliere Logistic SRL
Grup Servicii Petroliere SA
Forasol SRL
Upetrom Group Management SRL
Texrom Well Management SRL
GSP Eurom Upstream SRL
Comproiect 92 SA
Grup Servicii Petroliere Catering SRL
Vega Turism SA
Redivivus Green Farm SRL
Vega Travel International SRL
Grup Servicii Petroliere Engineering SRL
SPG Archivator SRL
Green County SRL
Ginoimpex SRL
SPG Medical Emergencies SRL
Grup Servicii Petroliere Training SRL
Redivivus Energy SRL
Energy Transition SRL
UGM Energy Trading SRL
Vega Offshore SRL
Upetrom 1 Mai Trading SRL
Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și
 
Schimbări importante în Forasol SRL, controlată de Gabriel Valentin Comănescu și GSP Offshore
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii