Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:16 21 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Well Services l-a numit director general pe Doszhanov Abzal

ro

10 Sep, 2020 17:14 607 Marime text
  • Cel mai recent rol pe care l-a deținut este cel de director general Rominserv.

Rompetrol Well Services S.A. aduce la cunoştinţa publicului numirea lui Doszhanov Abzal ca membru interimar al Consiliului de Administraţie şi
Director General, ca urmare a renunţării lui Timur Zhetpisbayev la mandatele de Director General şi membru al Consiliului de Administraţie.
 
Doszhanov Abzal a fost numit administrator provizoriu al Societăţii, începând cu data de 09 septembrie 2020, până la următoarea Adunare Generală Ordinară a Acţionarilor.
 
Doszhanov Abzal a fost numit director general al societăţii, începând cu data de 09 septembrie 2020, pentru un mandat care va expira la data de 29.04.2022 (odată cu mandatul administratorilor care au făcut prezenta numire).
 
Doszhanov Abzal este absolvent al Institutului de Petrol şi Gaze din Atyrau şi Institutul Francez de Petrol și s-a alăturat Grupului KMG Internațional în anul 2010 pe poziția de manager Îmbunătăţire Procese.
 
Ulterior, a ocupat pozițiile de Director Adjunct Productie şi Director General în cadrul companiei Rompetrol Petrochemicals.
 
Cel mai recent rol pe care l-a deținut este cel de director general Rominserv.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii