Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol trece la Winter diesel, gama de carburanţi dedicată sezonului de iarnă

ro

03 Dec, 2010 01:54 3396 Marime text
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a început livrările către depozitele şi staţiile sale a noii game de motorine (Efix Winter Diesel şi Winter Alto55), dedicată sezonului de iarnă.

Aceasta va fi disponibilă de la mijlocul lunii decembrie în toate staţiile operate de Grupul Rompetrol în România (staţii proprii, Rompetrol Expres, Rompetrol Partener), dar şi în cele din Bulgaria şi Republica Moldova.

Gama de motorine de iarnă este produsă de rafinăria Petromidia şi conţine aditivi speciali, destinaţi creşterii operabilităţii maşinii la temperaturi joase de până la - 26 de grade Celsius, scăderii vâscozităţii şi implicit a eliminării depunerilor în filtre.

Motorina de iarnă a fost comercializată pentru prima dată în staţiile Rompetrol în sezonul 2004 - 2005.

În luna martie a acestui an, Grupul Rompetrol a introdus gama de carburanţi Efix (Efix Diesel şi Efix Benzină 95) şi în Bulgaria, după ce aceasta fusese lansată în România, Moldova şi Georgia în 2007, 2008, respectiv 2009. Gama Efix a fost creată special pentru protejarea motorului şi pentru îmbunătăţirea performanţelor maşinii, fiind în deplină conformitate cu normele Uniunii Europene privind emisiile de noxe - Euro 5.

Grupul operează în prezent o reţea de peste 1.100 de staţii de carburanţi în Bulgaria, Georgia, Republica Moldova, Franţa, Spania şi România, unde numără peste 450 de benzinării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii