Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român care se ascundea printre refugiații ucraineni, arestat într-un autocar care intra în Italia. Era căutat de 15 ani

ro

12 Mar, 2022 21:29 1778 Marime text
Mașina unui echipa de carabinieri Foto Pixabay
Un român de 35 de ani, căutat de autoritățile italiene de circa 15 ani, după ce a fost condamnat la închisoare pentru furt agravat, a fost arestat de carabinierii din Aurisina, provincia Trieste, când ce încerca să intre în Italia, într-un autocar.



Românul a fost depistat de militarii italieni în timp ce încerca să se ascundă printre refugiații ucraineni care soseau în Italia cu un autocar, potrivit publicației regionale Il Friuli, citată de rotalianul.com.


 
Carabinierii l-au identificat și au constatat că pe numele său exista un mandat de arestare ca urmare a unei condamnări la închisoare pentru o perioadă de 4 luni.



Românul a fost judecat în Italia pentru diferite furturi comise în anul 2007, acesta fiind surprins în timp ce încerca să scoată haine de firmă din magazine fără să plătească.


 
Metoda sa era una ingenioasă, acesta căptușind cu staniol interiorul genților în care ascundea hainele pentru a le putea trece apoi prin barierele anti-furt fără a declanșa alarma.


Obiectele de îmbrăcăminte erau transportate apoi în România, unde le vindea conaționalilor noștri pe piața neagră, mai spun anchetatorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii