Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rochii scumpe şi localuri de fiţe Vezi unde fac banchetul de adio absolvenţii constănţeni (galerie foto)

ro

22 May, 2014 00:00 10663 Marime text
Dorna, Terasa Colonadelor, Iaki, Melody, Restaurant Kmy's Mamaia sunt doar câteva dintre localurile alese de elevii constănţeni pentru a sărbători absolvirea liceului sau a ciclului gimnazial. Deoarece cursurile claselor terminale se încheie la 30 mai, unii elevi au dat deja startul banchetelor. Alţii se pregătesc însă pentru sărbătorile care se vor ţine lanţ la sfârşitul lunii mai.

S-a dat startul petrecerilor menite a marca finalul de ciclu gimnazial sau liceal. Absolvenţii liceelor şi ai şcolilor gimnaziale constănţene nu vor uita prea curând momentele în care s-au distrat cu colegii, prietenii şi profesorii. Şcolile din Constanţa s-au întrecut în organizarea banchetelor fastuoase în restaurante de lux, cu invitaţi renumiţi, dar şi cu preţuri pe măsură. Dacă băieţii au fost temperaţi în ceea ce priveşte vestimentaţia din seara de banchet, fetele au strălucit în rochii superbe de seară, scurte sau lungi, accesorizate, look completat de pantofi cu tocuri cât mai înalte. În ceea ce priveşte băieţii, cei mai mulţi dintre ei au preferat  clasicul costum, însă alţii şi-au îndreaptat atenţia spre haine obişnuite. Alte serii de absolvenţi stau la rând, în aşteptarea distracţiei.

Pentru ca fetele să arate memorabil, părinţii vor scoate din buzunare cel puţin câteva sute de lei pentru rochie, pantofi, accesorii şi coafură şi machiaj. La toate acestea se adaugă alegerea DJ-ului, dar şi a cameramanului şi a fotografului, care au menirea de a imortaliza petrecerea tinerilor care se bucură că au păşit într-o nouă etapă a vieţii. După ce toate au fost rezolvate, iar ziua cea mare a sosit, rămâne o singură grijă: mijlocul de transport către mult-aşteptatul eveniment. Dacă unii vor merge cu maşina proprie sau cu cea a părinţilor, alţi tineri, care vor să epateze, au în plan să închirieze limuzine, aşa cum au văzut la colegii lor din anii trecuţi.
În încercarea de a descoperi unde se vor distra viitorii absolvenţi, am aflat că majoritatea petrecerilor vor avea loc în restaurantele de fiţe din staţiunea Mamaia şi din centrul oraşului.

A început distracţia

Tinerii care au ales să organizeze deja banchetul şi-au făcut apariţia pe covorul roşu gătiţi şi împopoţonaţi mai ceva ca actorii de Hollywood. Având rochii elegante, coafuri ireproșabile şi un machiaj pe măsură, domnişoarele au arătat impecabil în seara banchetului. Nici băieţii nu au lăsat garda jos, ei optând pentru costume elegante sau ţinute sport, dar de firmă. Sălile în care s-au ţinut petrecerile au fost decorate cu flori şi baloane, pentru ca momentul unic al absolvirii să fie cât mai special. După ce atmosfera s-a încins, tinerii au păşit pe ringul de dans, unde au ţopăit până în zorii zilei.
Elevii care au absolvit Şcoala Generală nr. 37 au petrecut la Terasa Colonadelor, iar cei de la Şcoala Generală „Dan Barbilian“ au ales să se distreze la Kmy's Mamaia. Restaurantul hotelului Iaki a fost opţiunea absolvenţilor Liceului Sportiv „Nicolae Rotaru“, care au chefuit acolo pe 16 mai. Absolvenţii Liceului Teoretic „Traian“ şi cei ai Colegiului „Carol I“ au organizat banchetul de adio pe data de 15 mai, tot la Iaki. Absolvenţii de clasa a VIII-a şi cei de a XII-a de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ au petrecut, pe 16 mai, la Restaurant Dorna, iar tinerii de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ şi cei de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ vor merge la Melody pentru banchetul de adio. Restaurantul Laguna a fost preferat de absolvenţii Liceului Internaţional de Informatică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii