Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ride the Wind! Un Seawolf, interimar la Finanţele Publice (Documente)

ro

18 May, 2012 00:00 4130 Marime text
Mihailescu-EmilMihailescu02.jpgLocul lui Bogdan Huţucă, detaşat pe perioadă temporară din funcţia de director executiv al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice în cea de prefect al judeţului Constanţa, este ţinut de unul dintre adjuncţii săi, Emil-Raul Mihăilescu.

Interimarul de la şefia Finanţelor are 37 de ani şi este un mare pasionat de motociclete, fiind, de altfel, membru al Clubului Seawolves Bikers şi al Asociaţiei Tineret Motors Constanţa. Potrivit declaraţiei de avere semnate în iunie 2011, Mihăilescu este proprietarul unui apartament, achiziţionat în 2003. În aprilie 2011 a vândut o motocicletă cu 5.000 de euro. Are un credit de 24.000 de euro, pentru perioada 2011 (refinanţare) - 2032. Emil Mihăilescu este director adjunct al DGFP din iulie 2010. Anterior a fost, printre altele, şef al administraţiei AFP Murfatlar. A absolvit Grup Şcolar Tomis, Academia de Ştiinţe Economice Bucureşti şi un master în Administraţie Publică la Universitatea Ovidius Constanţa. Este doctorand al Academiei de Ştiinţe Economice din Moldova, specializarea Economie şi Management în ramură.

Emil Mihăilescu spune că înlocuitorul lui Bogdan Huţucă va fi numit săptămâna viitoare, prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale a Finanţelor Publice. Ca o glumă, a recunoscut că are doar maşină de serviciu, dar nu şi motocicletă de serviciu, cum ar fi fost poate potrivit pentru un pasionat de... două roţi. „Volumul de muncă este mai mare acum, dar am totuşi timp de plimbările cu motocicleta, în week-end", a mai spus Emil Mihăilescu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii