Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținut pentru nerespectarea ordinului de protecție! Vizați, doi frați din Ovidiu

ro

17 Jan, 2023 12:17 975 Marime text

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 40 de ani, care se afla pe strada Castanilor din orașul Ovidiu, în dreptul imobilului în care locuiește fratele său.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că, în luna decembrie a anului 2022, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, pentru 6 luni, împotriva bărbatului de 40 de ani, obligându-l să evacueze locuința și să păstreze o distanță de 100 de metri de domiciliu, cât și de fratele său.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea, în fomă continuată (3 acte materiale), de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecție, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, aceasta fiind admisă., mai transmite sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii