Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețele Electrice Dobrogea prezintă situația actualizată a localităților afectate de lipsa de curent

ro

01 Dec, 2023 16:58 882 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pixabay
  • Echipele Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor și cele mobilizate de la alte regiuni intervin în continuare în județele Constanța, Ialomița și Călărași pentru a remedia multiple deranjamente individuale și colective în mai multe localități.
     
Echipele Rețele Electrice Dobrogea, ale contractorilor și cele mobilizate de la alte regiuni intervin în continuare în județele Constanța, Ialomița și Călărași pentru a remedia multiple deranjamente individuale și colective în mai multe localități, transmite un comunicat din partea Rețele Electrice Dobrogea.

În cele trei județe toate incidentele din rețeaua de medie  tensiune au fost reparate, astfel că nu mai există localități nealimentate, ci incidente punctuale în interiorul localităților.
În județul Tulcea, tehnicienii intervin și în rețelele de medie tensiune pentru restabilirea alimentării în 3 localități, din care 2 cu alimentarea întreruptă parțial.

„Reamintim că suprafața mare afectată de vântul cu viteze de peste 100 km/h și precipitații, precum și accesul dificil în zonele cu defecte din cauza ploii și noroiului, majorează duratele de intervenție.

Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați. Odată cu remedierea rețelelor de medie tensiune care alimentează localitățile, echipele repară și deranjamentele de joasă tensiune în interiorul localităților”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța: Ce localități din județul Constanța nu au curent electric și apă la această oră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii