Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețele Electrice Dobrogea Mai multe zone din stațiunea Mamaia și Pietreni, fără curent electric joi

ro

29 Feb, 2024 08:51 514 Marime text
Rețele Electrice Dobrogea (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuție Dobrogea) a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, transmite un comunicat din partea Rețele Electrice Dobrogea.
 
„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, precizează sursa citată.
Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.


Joi, 29 februarie 2024  
  • Stațiunea Mamaia, cu Complex Hotel Doina Mamaia și Hotel Sulina (SC Sulina International SRL) - întrerupere totală: 8:30 - 16:30.
  • Localitatea Pietreni, cu IAS Pietreni, Pompă Apă Pietreni, PTA 9582 Complex porci Pietreni, PTA 6567 Ferma Pietreni - întrerupere totală: 9:00 - 17:00.


Citește și:
Lucrări programate Rețele Electrice Dobrogea: Ce zone din Constanța și Topraisar rămân fără curent electric astăzi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii