Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețele Electrice Dobrogea Echipe suplimentare mobilizate pentru remedierea avariilor cauzate de vreme

ro

26 Nov, 2023 21:12 1945 Marime text
foto: Rețele Electrice Dobrogea Rețelele de distribuție de energie electrică din județele Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța continuă să fie afectate de incidente provocate de condițiile meteorologice severe din cursul zilei de astăzi - cod roșu de viscol, cu viteze ale vântului de peste 100 km/h, însoțit de căderi masive de zăpadă.

Intervențiile echipelor de tehnicieni ale societății Rețele Electrice Dobrogea și ale contractorilor au restabilit alimentarea pentru peste 100.000 de clienți. La ora 20, eforturile echipelor se concentrau pe remedierea avariilor care afectau circa 153.000 de clienți din 168 de localități, din care 64 de localități în județul Constanța, 42 în Tulcea, 40 în Călărași și 22 în Ialomița.

Este de așteptat ca durata intervențiilor pe timp de noapte să fie mai mare decât în condiții normale, ca urmare a vizibilității reduse, a circulației îngreunate de pe drumuri, precum și a faptului că în multe situații nu se poate lucra în condiții de siguranță.

În zonele unde situația rețelei a permis din punct de vedere al condițiilor de siguranță au fost montate grupuri electrogene de mare capacitate, pe camion – în localitatea Negru Vodă din județul Constanța.

Alte grupuri electrogene ale societății și unele  puse la dispoziție de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) sunt pregătite pentru a fi montate acolo unde vor fi întrunite condițiile.

Reamintim că au fost mobilizate echipe suplimentare de la regiunile Rețele Electrice Muntenia și Rețele Electrice Banat, pentru a sprijini eforturile de remediere a avariilor cauzate de vreme. Continuăm să colaborăm cu autoritățile centrale și locale pentru a ajunge în zonele cu incidente, iar echipele vor lucra pentru reluarea alimentării la toți clienții afectați, mai transmite Rețele Electrice Dobrogea.



Citește și:

Efectele vântului puternic în ConstanțaCopaci căzuți, stâlpi de iluminat prăbușiți și mașini avariate (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii