Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricțiile privind COVID-19 au fost ridicate! Cum se face accesul la spectacolele Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski"

ro

10 Mar, 2022 11:33 1129 Marime text
Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski"Începând de miercuri, 9 martie a.c., ora 00.00, și-au încetat aplicabilitatea Hotărârea Guvernului nr. 171 din 3 februarie 2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.


Astfel, potrivit MAI, începând cu ora 00.00, încetează toate restricțiile, precum și restrângerea sau interzicerea unor activități așa cum erau prevăzute în actul normativ menționat (spre exemplu: obligativitatea purtării măști de protecție în spațiile publice, restrângerea sau interzicerea organizării și desfășurării de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri, restrângerea sau interzicerea circulației persoanelor și vehiculelor în locurile și, după caz, în intervalele orare stabilite, organizarea muncii la domiciliu etc).


Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" a făcut publică modalitatea de acces la spectacole. 

 

Vă informăm că, potrivit noilor decizii legislative, începând cu data de 9 martie 2022, toate restricțiile privind COVID-19 au fost ridicate:

         * accesul la spectacole nu mai este condiționat de prezentarea certificatului verde
         * masca nu mai este obligatorie, dar este recomandată
         * durata spectacolelor va fi cea obișnuită, cu pauză/pauze între acte
         * capacitatea sălii de spectacole va fi de 100%, transmite Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski". 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii