Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Rustic din Constanța, închis de pompieri. Iată de ce (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

15 Feb, 2024 17:05 6534 Marime text

 
  • Restaurantul Rustic din Constanța a fost închis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.
     
Restaurantul Rustic din Constanța a fost închis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Ușa localului a fost sigilată de către pompierii constățeni.

Pe geamurile restaurantului sunt lipte mai multe foi care exprimă cauza pentru care a fost închis acesta.
 

„Oprirea funcționării ori utilizării construcțiilor sau amenajărilor de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu în ceea ce privește periclitarea vieții ocupanților și forțelor de intervenție, neasigurarea stabilității elementelor portante, respectiv limitării propagării focului și fumului în interiorul edificiului și la vecinătăți”, scrie pe ferestrele restaurantului.




Despre Restaurant Rustic: 

Restaurantul Rustic funcționează pe societatea Davi Ex-Com Company SRL, înființată în anul 1995, cu sediul în municipiul Constanța, bulevardul Tomis, nr. 305, ce se ocupă de „Restaurante”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Marin Ionuț Cristian și Marin Dumitru, cel din urmă fiind și administrator.

Marin Dumitru mai este asociat și administrator la Silver Trading SRL și Alpha Sound Production SRL, iar Marin Ionuț Cristian mai este asociat și administrator la Silver Trading SRL.

Conform termene.ro, în anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2.310.720 lei, cu un profit de 49.515 lei, la un număr de 19 angajați.

Contactați telefonic de cotidianul ZIUA de Constanța, reprezentanții restaurantului nu au dat curs apelului. Vom reveni cu un punct de vedere din partea dânșilor atunci când îl vom avea.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:
Restaurantul Rustic din Constanța solicită redeschiderea. Cum arată acum bucătăria localului (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii