Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Sophia, locul unde constănțenii sunt așteptați cu mâncare proaspătă românească și cu vinuri alese (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

19 Apr, 2023 00:00 8897 Marime text
  • Restaurantul Sophia este amplasat pe strada Unirii nr. 32A, colț cu strada Pescărușului, în Constanța. Are un specific rustic și este deschis de luni până duminică, între orele 08:00 – 24:00
 
Mâncare proaspătă și tradițional românească, sortimente de vinuri rafinate și ambianță întreținută de formația Atlantic. În acest fel își așteaptă clienții Restaurantul Sophia.
 
Restaurantul Sophia este amplasat pe strada Unirii nr. 32A, colț cu strada Pescărușului, în Constanța. Are un specific rustic și este deschis de luni până duminică, între orele 08:00 – 24:00.
 
În interiorul localului se află o cramă, unde sunt ținute numeroase soiuri de vinuri, de la următoarele vinării: Caii de la Letea, Ovidiu, Jidvei, Rasova, Bogdan, Purcari, Sâmburești, Recaș și Hora.
 
De la managerul localului, Florentina Nicărel, am aflat că în fiecare weekend, vineri și sâmbătă, clienții se vor delecta cu melodiile trupei Atlantic, alături de Liliana Radu. Aceeași formație a întreținut atmosfera și de Paște, când restaurantul și-a așteptat oaspeții cu produse specifice sărbătorii. De asemenea, Florentina Nicărel a menționat și faptul că există un meniu al zilei, format din o ciorbă felul întâi și felul doi, valabil de luni până vineri, la prețul de 35 de lei.
 
Redăm mai jos ce ne-a declarat managerul restaurantului:
 
„Noua noastră locație, restaurantul Sophia se află pe strada Unirii nr.32, colț cu strada Pescăruș. Vă pregătim zilnic preparate tradițional românești gustoase și vinuri pe alese. În fiecare weekend, vineri și sâmbătă, ne vor încânta cu muzică și voie bună formația Atlantic, alături de doamna Liliana Radu. Deținem o cramă în care avem numeroase sortimente de vinuri, pe care vă așteptăm cu mare drag să le degustați în fiecare zi, de la orele 08:00 până la orele 24:00. Vă așteptăm cu mare drag la restaurantul nostru, Sophia, un restaurant cu specific tradițional românesc!”.







 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii