Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:59 27 02 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reparații la parapeții de pe Autostrada Soarelui. Trafic restricționat

ro

25 Jun, 2020 13:28 638 Marime text


•    Pe 21 iunie, un Porsche a intrat în glisiera mediană de pe autostradă

Continuă reparațiile la parapeții de pe Autostrada Soarelui. Potrivit InfoTrafic, astăzi, până la ora 18.00, se vor executa lucrări de reparații la kilometrul 33, oraș Fundulea, județul Călărași. Intervenția are loc pe sensul spre litoral.

Este de amintit că, pe data de 21 iunie, un Porsche a intrat în glisiera mediană de pe A2, în dreptul localității Fundulea, pe sensul de mers spre litoral. O persoană și-a pierdut viața în urma accidentului și două persoane au fost rănite grav.

Redăm, în continuare, comunicatul oficial al Centrului InfoTrafic, legat de stadiul lucrărilor pe A2:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, astăzi, până la ora 18:00, se execută lucrări de reparații la parapeții din ciment ai autostrăzii A2  Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 33, orașul Fundulea, județul Călărași. Astfel, banda a doua este restricționată pe o porțiune de 200 de metri, până la finalizarea lucrărilor.
 
De asemenea, pe sensul către București al Autostrăzii Soarelui, pe tronsonul kilometric 20-21, localitatea Brănești, județul Ilfov, este restricționată banda de urgență, până la ora 16:30, pentru a se efectua lucrări de curățare a șanțului.
 
Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Arhiva ZIUA de Constanța

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii