Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regulamentul de închiriere a bunurilor din domeniul public al Constanței și administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat, lansat în dezbatere publică (DOCUMENTE)

ro

22 Aug, 2022 13:57 1232 Marime textPrimăria municipiului Constanța aduce la cunoștința publică, în conformitate cu prevederile art.7 din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre cu privire la aprobarea Regulamentului de închiriere a bunurilor imobile aflate în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 22.08.2022, pentru o perioadă de 30 de zile, pe site-ul instituției www.primaria-constanta.ro la secțiunea ”De interes public – Transparență decizională pe legea nr.52/2003 – Informare și consultare publică”.

În temeiul prevederilor art.7, alin (4) din legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, până la data de 30.09.2022 se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.
Propunerile, sugestiile sau opiniile se vor transmite în scris: prin poștă, la sediul Primăriei municipiului Constanța din bd. Tomis nr.51, Cabinet viceprimar Florin Cocargeanu sau prin e-mail la adresele : florin.cocargeanu@primaria-constanta.roprimarie@primaria-constanta.ro, patrimoniu@primaria-constanta.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii