Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rectificare bugetară la Constanța! Ce bugete au fost diminuate și ce lucrări au primit fonduri suplimentare

ro

28 May, 2023 16:01 1191 Marime text
Foto: Claboo Media În ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța au fost adoptate noi obiective de investiții. Pe de altă parte au fost diminuate bugete, cum ar fi cel pentru conectarea sistemelor video ale unităților de învățământ la dispeceratul Poliției Locale, sau cel pentru efectuarea lucrărilor de amenajare de la Cazinoul din Constanța.
 
Potrivit proiectului de hotărâre pentru rectificare bugetară se diminuează pozitia 2 "Lucrări, servicii, furnizare şi montaj utilaje şi echipamente necesare realizării interconectării sistemelor video locale ale unitătilor şcolare la dispeceratul Politiei locale - în cadrul proiectului Safe City" cu suma de 2.000 lei buget local și pozitia 3 "Executie lucrări de amenajare teren aferente imobilului Cazino Constanta" cu suma de 1.500.000 lei buget local.

De asemenea, se suplimentează pozitia 10 "PUZ - Regenerare urbană zona BALADA" cu suma de 31.000 lei buget local, se diminuează pozitia 12 "PUZ - Regenerare şi revitalizare urbană zona DN3C" cu suma de 49.000 mii lei, buget local și se suplimentează pozitia 27 "Elaborare PUD - amenajare zonă losir - Port Tomis, municipiul Constanta" cu suma de 49.000 lei, buget local.

Totodată, se înscrie pozitia 19, nou creată "Aport capital social al SC ADMINISTRAŢIA FONDULUI IMOBILIAR SRL" cu suma de o mie de lei  buget local și se înscrie pozitia 20, nou creată „Toalete automate adaptate şi persoanelor cu dizabilităti, racordate la retelele de utilităti publice în municipiul Constanta" cu suma de 562.000 lei, buget local.

Nu în ultimul rând, pe ansamblu la Cap. 70 alocatia bugetară se diminuează cu 908.000 lei buget local.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii