Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția mamei medicului decedat la spitalul Heka, după sentința Judecătoriei Constanța (video)

ro

29 Apr, 2021 20:21 16950 Marime text
  • Judecătoria Constanța a suspendat procedura de incinerare a trupului Loredanei Chircu, medicul decedat la spitalul Heka în data de 25 aprilie 2021.
  • Mama doctoriței a transmis un mesaj după aflarea sentinței.
 

Ea nu a făcut niciun pas spre a-și lua zilele. Ea era de gardă. A vorbit cu mine la ora 7.30. Am sunat-o eu, era într-un hipermarket. I-am spus gardă ușoară sâmbătă, pe 24.
Este foarte dureros. Sper din tot sufletul să se facă dreptate, să o înmormântăm creștinește. M-am luptat dar sper să reușim.
A fost un doctor bun, toată lumea o laudă, a transmis mama doctoriței.


Mama femeii decedate a mai declarat astăzi că are suspiciunea că soțul acesteia vrea să ascundă ceva prin această grabă de a incinera trupul medicului.





În data de 25 aprilie, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanța, s-ar afla o femeie decedată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului, transmitea IPJ Constanța.

Citește și: Avocata doctoriței decedate la spitalul Heka solicită sistarea incinerării. Detalii de la Judecătoria Constanța (video)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii