Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocata doctoriței decedate la spitalul Heka solicită sistarea incinerării. Detalii de la Judecătoria Constanța (video)

ro

29 Apr, 2021 15:16 4250 Marime text
  • În data de 25 aprilie, polițiștii au constatat decesul unei femei, de 38 de ani, într-o cameră a spitalului Heka din Constanța.

Mama femeii decedate a ajuns la Judecătoria Constanța.

Eu am suspiciunea că el vrea să ascundă ceva prin această grabă de a incinera copilul, ca să ascundă probabil unele urme. Atunci când este înmormântată se poate face deshumarea, se pot face alte analize, a transmis mama doctoriței decedate.

Avocata spune că există un contract de concesiune pentru un loc de veci, precum și unul de servicii funerare. Acestea ar fi fost semnate de doctoriță chiar înainte de căsătorie, iar cea care ar fi trebuit să se ocupe de înmormântare ar fi fost chiar mama ei.

Au fost încuviințate toate probele. Ne-a fost încuviințată proba cu înscrisuri, ne-a fost încuviințată proba cu martori. Am audiat doi martori. La sfârșitul ședinței de judecată, i-a luat o scurtă declarație și mamei, reclamantei. Noi sperăm să fie bine, să fie o soluție corectă. Rămâne în vigoare suspendarea. A fost ședința suspendată pentru o oră și, la solicitarea Instanței, s-au obținut informații de la crematoriu din care să reiasă că, până la acest moment, nu a fost incinerată. Au fost suspendate toate procedurile până la primirea soluției și nu va fi incinerată, transmite avocata.

 

Am înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune, o ordonanță prezidențială prin care solicităm sistarea incinerării și, de asemenea, o acțiune de fond prin care solicităm obligarea pârâtului la respectarea voinței defunctei, în sensul de a fi înhumată creștinește, a precizat avocata doctoriței din Constanța.












Citește și: Constanța Avocata și mama doctoriței decedate la spitalul Heka fac precizări importante după moartea acesteia (video)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii