Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacția lui Puya, în cazul crimei șocante de la Mangalia. Artistul este revoltat!

ro

10 Aug, 2023 18:10 8100 Marime text
foto: Facebook.com O crimă a îndoliat Mangalia! Astăzi, Alina, fata ucisă în Mangalia de cea mai bună prietenă a fost  condusă pe ultimul drum, în timp ce prietena ei a recunoscut fapta în fața anchetatorilor motivând că recunoaște pentru a primi o pedeapsă mai mică pentru „că așa am văzut în filme”.

La aceaată tragedie nici persoanele publice nu au rămas indiferente. Puya a postat pe pagina de Facebook o postare ilustrativă în acest sens. 

Artistul este revoltat și nu înțelege de ce se întâmplă atât de multe crime.

Redăm în continuare conținutul integral al postării artistului:

Copii care se sinucid, își pun capu pe linia de tren la 16 ani, se spanzura sau își dau foc în plină stradă! Copii care omoara alti copii. Copii care își omoară părinții. Părinți care își omoară copiii pe care i-au crescut! Abuzuri, pedofilie, răpiri de copii. De ce? Cum se ajunge aici? Așa a fost mereu sau e ceva care a apărut în ultimul timp? Pe toti îi preocupă ratingul, după care iar liniște… lumea e bolnavă și aș fi curios să aflu de ce. Chiar nu vrea nimeni să investigheze ce e în mintea copiilor? Rămâne o știre și atât?

Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța a precizta că agresoarea și victima erau chiar prietene cunoscându-se încă de la grădiniță.
„Veniseră pe litoral să lucreze cameriste și pe fondul unui conflict care mocnea de mai mult timp, inculpata a înjunghiat-o în zona cervicală pe victimă și a produs decesul.
 
Se pare că ele lucrau în aceeași cameră și conviețuirea dintre ele devenise destul de dificilă, motiv pentru care și victima intenționa să se mute din acea cameră, de fapt să plece acasă.


Din ceea ce mi-a relatat inculpata, după ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o într-o valiză, chiar în valiza victimei, a coborât-o cu liftul și a chemat un taxi. A fost ajutată de un coleg care trecea întâmplător prin zonă, a pus geanta de voiaj în portbagajul taxiului și apoi a cerut taximetristului să o lase undeva în proximitatea parcului unde a și fost găsită victima.
 
E vorba de o singură persoană, un singur autor, această persoană de sex feminin, nu avem niciun dubiu cu privire la numărul de persoane care ar fi participat la săvârșirea infracțiunii.
 
A fost ajutată de taximetrist, chiar dacă acesta a și întrebat-o în mod insistent ce conținea valiza, întrucât era foarte grea, numai că ea i-a motivat că are cărți în valiză.
 
A făcut cumva curat, dar nu în totalitate, în camera de cazare în care s-a și săvârșit infracțiunea. Spune inculpata că de la momentul înjunghierii până la decesul efectiv ar fi trecut undeva la 30 de minute, timp în care i s-a scurs și sângele victimei și din acest motiv nici nu ar fi curs sânge pe tot traseul pe care l-a avut până la banca din parc”, a declarat procurorul.

Citește și: 

Știri Constanța azi. Detalii despre crima șocantă din Mangalia. Ce spune prim-procurorul Viorel Gabriel Teliceanu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii