Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:04 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitat recent, centrul vechi al municipiului Constanța arată ca după un bombardament (galerie foto+video)

ro

16 Jan, 2017 10:46 4843 Marime text
Piața Ovidiu și zona veche a orașului Constanţa, care au fost reamenajate și modernizate pentru a deveni un centru de atracție pentru oraș, arată ca după un bombardament.
 
Zăpada care a căzut din belşug la începutul lunii ianuarie a fost dată la o parte, ca pietonii să poată circula, iar ceea ce a rămas în urmă este un adevărat dezastru.
 
Constănțenii pot să observe că în ceea ce privește calitatea, lucrările și materialele folosite lasă de dorit
 
Reabilitarea Pieței Ovidiu cu fonduri europene - proiect în valoare totală de 37.934.638,30 de lei - a schimbat fața centrului istoric al Constanței. 21 de străzi au fost reabilitate și modernizate, astfel că Peninsula a devenit mai atractivă pentru turiști și constănţeni.
 
La peste un an de la finalizarea lucrărilor, se poate vedea dezastrul rămas în urma zăpezii. Știrbite și ciobite, pavelele au început să și dispară în anumite zone ale orașului.
 
Din nefericire, nu doar pietonii sunt cei care au de suferit, ci și conducătorii auto care sunt nevoiți să facă manevre de evitare a noilor cratere apărute în asfalt.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Iosif 16 Jan, 2017 21:14 Ele erau stricate inainte de zapada , mai ales in zona Tribunalului. Chiar ma intrebam daca exista un ctr de mentenanta pt asa ceva.
  • Danut Polisciuc 16 Jan, 2017 14:53 Cat s-o fi furat, prin dublarea, triplarea mp, mc, ml a lucrarilor executate?