Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:51 24 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reabilitare trotuare, marcaje rutiere și amenajarea unor parcări. Vezi în ce zone intervine Primăria Municipiului Constanța

ro

29 Jul, 2019 11:50 1401 Marime text
În această săptămână, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, reabilitează trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Poporului, între strada Petru Vulcan și strada Mihai Viteazu și pe strada Ion Bănescu. 

Concomitent, se vor realiza lucrări de frezare a carosabilului pe strada Patriei și pe strada Soveja, între strada Baba Novac și bulevardul Tomis. 

Conform graficului de lucru, angajații administratorului tramei stradale vor interveni pe strada Prelungirea Recoltei, pe strada Alexandru Bogza și în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 24 „Ion Jalea" din Constanța. 

În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, se lucrează pe strada Dezrobirii, bl. ID2 și pe strada Cutezătorilor, în zona bl. IV10.

Totodată, se vor realiza marcaje rutiere pe străzile Baba Novac, I.L.Caragiale, în zona intersecției străzii I.G. Duca cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și se vor dezafecta cablurile neetichetate pe bulevardul I.C. Brătianu. 

Continuă amplasarea stâlpilor pentru protecția pietonilor pe strada Poporului, între bulevardul Tomis și strada Secerișului și pe strada Baba Novac, între strada I.L. Caragiale și strada Soveja. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii