Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie de amploare a polițiștilor rutieri în județul Constanța! Au fost aplicate mai mulțe amenzi (GALERIE FOTO)

ro

14 Apr, 2024 14:29 566 Marime text
Foto: IPJ ConstantaLa data de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră și al formațiunilor rutiere au desfășurat o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.
 
Potrivit IPJ Constanța, acțiunea s-a derulat pe principalele drumuri naționale și județene, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.
 

„Au fost testați cu aparatul etilotest 128 de conducători auto, 12 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive și au fost verificate 253 de vehicule.
 
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 24.000 de lei.
 
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere, au fost retrase șapte certificate de înmatriculare, cinci seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare și au fost constatate două infracțiuni“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Exemplu:
 
 La data de 13 aprilie a.c., în jurul orei 15.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat care a condus un autoturism pe D.N.38, în comuna Agigea, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și: 

Transportatorii de marfă, în atenția polițiștilor IPJ Constanța, Mai multe amenzi, aplicate în timpul unei acțiuni de control
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii