Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie a polițiștilor în județul Tulcea. S-au aplicat peste 70 de sancțiuni și au fost reținute permise

ro

10 Mar, 2024 14:24 572 Marime text

Sursa foto: IPJ Tulcea


 
  • În cadrul unei razii organizate noaptea trecută în județul Tulcea, polițiștii au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale și au reținut șapte permise de conducere, potrivit IPJ Tulcea.
 
Conform sursei citate, în cursul nopții de 9 spre 10 martie a.c., în intervalul orar 20:00-04:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au organizat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea și combaterea infracționalității, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii unor accidente de circulație cu consecințe grave.
 

„Astfel, pe drumurile publice din județul Tulcea, au fost oprite pentru control peste 260 de autovehicule iar pentru neregulile descoperite,polițiștii au aplicat 75 de sancțiuni contravenționale, iar ca măsură complementară, au reținut șapte permise de conducere.

 
Activitățile vor continua și în perioada următoare, cu scopul de a preveni evenimentele negative și în vederea asigurări unui climat optim de ordine și siguranță publică, conform polițiștilor tulceni.

Citește și
Acțiune pentru depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Constatări (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii