Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Acțiune pentru depistarea șoferilor aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Constatări (GALERIE FOTO)

ro

10 Mar, 2024 14:12 587 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
 
  • În noaptea de 9 spre 10 martie 2024, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune de amploare, având ca scop asigurarea uui trafic rutier în siguranță, cu accent pe depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.
 
În noaptea de 9 spre 10 martie 2024, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune de amploare, având ca scop asigurarea uui trafic rutier în siguranță, cu accent pe depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, transmite un comunicat de presă din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Aproximativ 100 de polițiști au participat la această acțiune, care s-a desfășurat pe principalele artere de circulație din județul Constanța, unde echipajele de poliție rutieră au fost amplasate în filtre.
 
Scopul principal al acțiunii a fost depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe, însă au fost avute în vedere și celelalte abateri de la regimul  circulației rutiere, inclusiv depășirea limitei legale a vitezei de deplasare.
 
În cadrul activităților derulate, aproximativ 200 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și 35 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
În urma neregulilor constatate de polițiștii rutieri, au fost aplicate 194 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 64.000 de lei.
 
De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere, dintre care patru pentru nerespectarea regimului legal de viteză și unul pentru conducere sub influența alcoolului.
 
Totodată, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.
 
Astfel de acțiuni vor continua în perioada următoare, în scopul de a asigura siguranța tuturor participanților la trafic, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Polițiștii IPJ Constanța, în acțiune la două școli din Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii